درمان اختلالات جنسی در بانوان چگونه امکان پذیر است؟ راهکار های درمانی برای تقویت نقطه جی و به ارگاسم رسیدن زنان چیست؟ در این مقاله از وبسایت دکتر شروین مهدی زاده تهراین قصد داریم به هر راهکاری که موجب درمان اختلالات جنسی در بانوان می شود، بپردازیم.
مشکلات و ناتوانی های جنسی در بانوان دلایل متعددی دارد. زمانی که شما برای درمان اختلالات تناسلی در زنان مراجعه می کنید، ابتدا این علت ها بررسی شده و سپس راهکار های درمانی مورد نظر توصیه می شود. اما شاید برایتتان جالب باشد بدانید اختلالات جنسی بانواع اغلب با رائه اقدامات زیبایی و جراحی هایی که تنگ کردن واژن را ند نظر قرر می دهد ، از بین خواهد رفت.
نشانه های اختلالات جنسی در بانوان چیست؟
رابطه جنسی یکی از مهم ترین بخش های زندگی است. اما گاهی پیش می آید به دلیل وجود اختلال در رابطه جنسی و عدم ارگاسم و مواردی از این قبیل شما با مشلات بعدی مواجه می شوید. در این خصوص لازم است اقدامات دمانی لزم صورت بگیرد و شما به دنبا نشانه ها بگردید. از اصلی ترین نشانه های آن می توان به موارد زیر اشارع کرد:
- درد در حین مقاربت
- انقباضات دردناک غیرارادی (اسپاسم) عضلات اطراف واژن (واژینیسموس)
- عدم علاقه به رابطه جنسی (کاهش میل جنسی)
- مشکلات برانگیختگی یا ارگاسم است
- مشکلات جنسی به دلیل گشادی واژن
قادعدتا لازم ست برای درمان این اختلالات جنسی اقدمات لازم را به عمل آورید. از جمله راهکاری های لازم برای درمان با توجه به علت اختلال شما می تواند متفاوت باشد.
انواع اختلالات جنسی در بانوان
اختلالات جنسی در بانوان ممکن است به علت عوامل روانی، فیزیکی یا ترکیبی از این دو باشد.
- اختلال اضطراب جنسی
- اختلال عدم خواستگاری جنسی
- اختلال درد جنسی
- اختلال ارگاسمیک
از میان اختلالات نام برده در موارد زیر می توان گفت دو مورد بالا مریوط به اختلالات روانی است که ممکن است تنش نیز شامل آن باشد. برای درمان آن روان درمانی یکی از راهکارهای توصیه شده است. اما دو راهکار دیگر را می توان با درمان ها و اقدامات کم تهاجمی با مراجعه به بهترین متخصص زنان درمان کرد.
انواع رویکرد های درمان اختلالات جنسی در بانوان
در ادامه، چند روش درمانی برای برخی از آن ها با توجه به شناسایی علت آن اشاره خواهیم کرد:
با توجه به اینکه هر فرد و هر اختلال جنسی، ممکن است نیاز به روشهای درمانی متفاوتی داشته باشد، بهتر است با پزشک یا روانشناس خود مشورت کنید تا بهترین روش درمانی برای شما تعیین شود. در برخی موارد علاو ه بر استفاده از تکنیک های لازم ممکن است برخی درمان های دارویی نیز به شما پیشنهاد شود.
درمان های دارویی اختلالات جنسی بانوان
بخش اصلی این درمان ها شامل داروهای هورمونی می شود. در برخی از اختلالات جنسی مانند کاهش میل جنسی در زنان پس از یائسگی، هورمونهای جنسی مانند استروژن ممکن است برای درمان مورد استفاده قرار گیرند. همچین در خصوص برخی اختلالات ممکن است داروهای تسکین درد مانند آسپرین، ترامادول و گاباپنتین نیز پیشنهاد شود.
درمان های خانگی رفع اختلالات جنسی در زنان
در برخی مواقع ممکن است بانوان به دلیل وجود این اختلالات به پزشک مراجعه نکنند. با اینکه این امر به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود، اما می توان از راهکار های خانگی نظیر به کار گیری سبک زندگی سالم، به کار گیری تکنیک های تنفس و تمرینات فیزیکی از جمله ورزش کگل مفید باشد. که این خود شامل تمرینات کمکی مانند تمرینات کششی و تمرینات تقویتی است. به بانوانی که پروسه درمان خود را دنبال می کنند توصیه می کنیم این اقدامات را از یاد نبرند.
درمان جراحی رفع اختلالات جنسی بانوان
در برخی موارد نیاز به اقدامات جراحی ضروری می شود. جراحی با لیزر و یا روش های دیگر از جمله اقداماتی است که در این زمیه صورت می گیرد. به عنوان مثال زمانی که مشکل بزرگی لابیاها باشد، از جراحی لابیاپلاستی برای درمان مشکل استفاده می شود.
روش های زیبایی برای درمان اختلالات جنسی بانوان
روش های زیبایی نظیر تزریق ژل به واژن و تزریق چربی به واژن می تواند در تقویت روابط جنسی تاثیر به سزایی داشته باشد. اقداماتی که برای جوانسازی واژن انجام می شود، امروزه کم تهاجمی نیستند و می تواند تا حد بیسیاری زیادی در به ارگاسم رسیدن زنان و تقویت نقطه جی موثر باشد.
البته اگر تنها برای این منظور اقدامات زیبایی را انتخاب می کنید، لازم است متخصص خود را در جریان قرار دهید.
سخن آخر
اختلالات جنسی در بانوان یکی از مورادی است که لازم است به آن رسیدگی شود. روش ها و اقدامات زیادی در زمینه درمان اختلالات جنسی بانوان وجود دارد. در هر صورت، بهتر است قبل از هرگونه درمان، با پزشک خود مشورت کنید و هرگز از داروها یا روشهای درمانی بدون مشورت با پزشک استفاده نکنید.