Search
Close this search box.
درمان وماریس کشاله ران

درمان واریس در ناحیه تناسلی و کشاله ران

چگونگی درمان واریس تناسلی ممکن است یکی از سوالات شما نیز باشد. در اثر پیچ خوردن رگ‌ها در ناحیه تناسلی واریس خود را نشان می‌دهد. این عارضه که اکثر اوقات با درد همراه است، باعث ناراحتی شما خواهد شد. پس درمان آن از واجبات است. در حال حاضر روش‌ها ‌ تکنیک‌های مختلفی برای از بین بردن رگ‌های واریسی واژن وجود دارند. هر کدام از این روش‌‌ها هم مزایا و معایب خاص خود را دارند و برای برخی از متقاضیان مناسب هستند. شما با مواجهه با علائم واریس تناسلی باید نسبت به درمان آن اقدام کنید. واریس یک بیماری قابل درمان است. در ادامه می‌خواهیم در این باره با شما صحبت کنیم و راهکارهای درمان رگ‌های واریسی واژن را برایتان بیان کنیم.

گاهی اوقات انجام برخی اقدامات زیبایی زنان مانند لابیاپلاستی جنبه درمانی دارد. به همین منظور لازم است در راستای انجام آن سریعا اقدام کنید.

درمان واریس تناسلی

درمان واریس تناسلی در بارداری

برای درمان واریس تناسلی شما هم می‌توانید از روش‌های جراحی استفاده کنید و هم قادر به استفاده کردن از روش‌های غیر جراحی خواهید بود:

روش‌های غیر جراحی

اولین و مهم‌ترین اقدام برای درمان واریز تناسلی استفاده از راهکارهای درمانی خانگی است‌. شما برای این که درد ناشی از واریس را کاهش دهید، می‌توانید از نشستن یا ایستادن در طولانی مدت خودداری کنید. در ضمن، با استفاده از جوراب‌های فشاری یا با مصرف دارو زیر نظر پزشک امکان درمان واریس وجود دارد. توجه داشته باشید که پس از درگیر شدن ناحیه تناسلی با واژن، نباید به پهلو بخوابید.

روش‌های جراحی

اگر تلاش‌هایتان برای درمان واریس تناسلی با راهکارهای غیر جراحی نتیجه نداد، باید نسبت به جراحی واژن خود اقدام کنید. اولین روش جراحی واژن برای درمان وریدهای واریسی واژن،  فلبوتومی است. در این روش با ایجاد برش‌های کوچک در قسمت پوستی مبتلا، رگ‌ها خارج می‌شوند. ممکن است برخی از بیماران این روش را خطرناک بدانند. در این موارد می‌توان به اسکلروتراپی رجوع کرد. در این روش با تزریق محلول‌هایی خاص به واژن، جلوی ورود خون به رگ‌های واریسی گرفته می‌شود.

این روش کم خطر جزو متداول‌ترین روش‌ها برای از بین بردن vulvovaginal varicose است. این جراحی اغلب به صورت سرپایی انجام می‌شود و دوره نقاهت چندانی ندارد. روش دیگر، روش آمبولیزاسیون ترانس کاتتر است. در این روش داروهایی با استفاده از کاتتر به رگ‌ها تزریق می‌شوند و باعث مسدود شدن رگ‌های آسیب دیده شما می‌شوند. برای انجام هر کدام از این روش‌ها و درمان واریس در واژن باید به دنبال پزشکی ماهر و باتجربه باشید.

✅ برای انجام این کار می توانید به بهترین متخصص زنان در شهریار مراجعه کنید

درمان واریس تناسلی در بارداری

برای درمان واریس تناسلی در دوران بارداری راه‌های زیادی وجود دارند. با نمود پیدا کردن علائم این نوع از بیماری، باید سریعا نسبت به درمان آن به کمک یکی از روش‌های زیر اقدام کنید:

درمان واریس بارداری

استفاده از گن‌های فشاری

برای درمان واریس می‌توانید از کن‌های فشاری استفاده نمایید. این گن‌ها جریان خون در قسمت گن را بهبود می‌دهند و از جمع شدن خون در یک ناحیه جلوگیری می‌کنند.  گن‌ها با فشار آوردن به این ناحیه باعث بهبود گردش خون در قسمت واژن خواهند شد.

اسکلروتراپی

در این تکنیک درمانی ماده‌ای به نام اسکلروزان وارد پوست شده و باعث بسته شدن رگ‌ها می‌شود. در طول این فرآیند خون تجمع یافته در رگ شما تخلیه شده و واریش از بین می‌رود.

درمان با لیزر

راهکار درمانی دیگر برای درمان وریدهای واریسی واژن در دوران بارداری استفاده از لیزر است. در این روش کم تهاجم حرارت رگ‌ها افزایش پیدا می‌کند و خون به جریان می‌افتد.  پزشکان برای این روش از داروهای بیهوشی یا بی حس کننده‌های موضعی استفاده می‌کنند.

کاربرد لیزر در زیبایی اندام تناسلی در سال های اخیر پیشرفت بسیاری کرده است. به عنوان مثال میتوان به سفید کردن واژن با لیزر که یک روش کم تهاجمی است، اشاره کرد.

روش RF

برای این که جریان خون وارده به رگ واریسی کاهش یابد و مسدود شود، از روش آر اف استفاده می‌شود.‌ در این روش از انرژی‌های ریز موج استفاده خواهد شد.

علت بروز واریس در اندام تناسلی بانوان

پزشکان برای درمان واریس تناسلی ابتدا علل و عوامل به وجود آمدن این بیماری را تحت بررسی قرار می‌دهند. بارداری به عنوان رایج‌ترین دلیل برای این بیماری شناخته شده است. عوامل دیگری که در ادامه وجود دارند، می‌توانند عاملی برای بروز واریس تناسلی باشند:

  • فشار به واژن
  • تغییر یافتن هورمون‌ها و ‌گشاد شدن رگ
  • افزایش میزان حجم خون
  • چاقی
  • عوامل ژنتیکی
  • به وجود آمدن اختلال در لگن

علائم ‌واریس تناسلی چیست؟

مهم‌ترین راه برای تشخیص و درمان واریس تناسلی، توجه به علائم بیمار است. در مواقعی ممکن است رگ‌های واژن حالت پیچ ‌خوردگی پیدا کنند و نواحی اطراف واژن درد بگیرند. این به دلیل تجمع خون در ناحیه واژن اتفاق می‌افتد. ممکن است ناحیه تناسلی بدن شما در اثر شدت یافتن واریس تناسلی کبود و حساس بشود. برخی دیگر از مهم‌ترین علائم این نوع از واریس عبارتند از:

  1. ممکن است بیماران مبتلا به واریس تناسلی در این ناحیه احساس درد داشته باشند و مدام احساس پر بودن واژن را داشته باشند.
  2. تورم اطراف واژن دلیل دیگری برای واریس است.
  3. رایج‌ترین علامتی که نشان از واریس تناسلی دارد، درد در قسمت لگن و کمر است. این درد معمولا زنان را با خود درگیر می‌کند و با ایستادن یا نشستن طولانی مدت شدت پیدا می‌کند. همچنین ممکن است به هنگام قاعدگی یا هنگام رابطه جنسی درد زیادی متوجه بیمار بشود.
  4. تکرر ادرار نیز نشانه دیگری از واریس است. رگ‌هایی که به رنگ آبی، بنفش و سبز در این ناحیه نمود پیدا می‌کنند، می‌توانند باعث گشاد شدن دریچه ادرار شوند و بی اختیاری در ادرار را تیز به همراه داشته باشند.

آیا واریس واژن دائمی است یا قابل درمان است؟

با توجه به تحقیقاتی که در زمینه درمان واریس تناسلی انجام شده‌اند، واریس دائمی نیست و پس از درمان از بین خواهد رفت. با این حال، ممکن است برخی از خانم‌ها در طول دوران بارداری متعدد خود به این واریس مبتلا شوند. در بارداری‌های بعدی یک مادر مبتلا به وریدهای واریسی، ممکن است درد رگ‌ها بیشتر باشد. برای این که این عارضه کاملا برطرف بشود، باید به پزشک مراجعه کنید تا دلایل و علل به وجود آمدن واریس تناسلی بررسی شود. سپس با اقدامات جراحی یا غیر جراحی واریس کاملا از بدن خارج گردد.‌ بهترین کار این است که شما پس از جراحی اجازه دهید که واریس خود به خود از بین برود. یعنی اقدام خاص دیگری را انجام ندهید. در این صورت نتایج بهتری را هم دریافت خواهید کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط